Dag 3

Tre dagar av de 30 har sprungit förbi. Idag har jag klippt mig och sen var jag till Viktväktarna så jag försöker fylla dagarna med något vettigt. I morgon kommer de och hämtar mina innedörrar för omlackering, men jag vet inte när de dyker upp så i morgon har jag inget inplanerat.

Härligt att ha lite kortare hår igen, inte så stor skillnad förutom att de spretiga tesarna fram är borta. Min underbara frisör var lite sen så hon bjöd på en hårinpackning, himla lent hår fick jag. Satt nästan och somnade, hade gjort det om det inte hade varit för att det inte är så bekvämt att sitta med nacken i ”hårtvätten”…men de har i alla fall massage i stolarna.

Och kvällen tillbringades framför teven och Cityakuten, sörjer lite för att nästa avsnitt är det sista – någonsin. Sen spelade jag Sims3, min Mia där har mer tur än jag. Nygift och gravid. 😉

Nygifta gravida Mia med maken Grady.

Post navigation

  2 Replies to “Dag 3”

  1. 09 juni 2009, 08:14 at 08:14

    Men du kan spela Sims 3 på laptopen? Jag kunde ju inte spela Sims 2 på min nya (på den gamla funkade det) och supporten var inte intresserade av att hjälpa eftersom jag har laptop. De hänvisade till Sims Historier om livet eller vad nu deras laptop-vänliga variant heter, men surprise, den hänger sig också.
    /ledsen med sims-abstinens

  2. Mia
    09 juni 2009, 13:21 at 13:21

    Funkar hur bra som helst att spela på min Ferrari, som tur var eftersom det annars hade blivit bråttom att köpa en stationär. Prövade aldrig att spela Sims 2 på den, men Sims 3 fungerar och det är huvudsaken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: