Semester

Jaha ja, 30 lediga dagar har jag framför mig. Otäckt! Vad ska jag göra? Hur mycket apati kommer det inte att bli? Första sommaren som singel sedan jag var 20, om man inte räknar sommaren 2005 då jag var halvseparerad från min exman, eller sommaren 2006 då jag halvdejtade en singelpappa (men då hade jag ingen semester så då hade jag inte en massa lediga dagar att fylla med något vettigt).

Men semestervädret lyser med sin frånvaro, igår när jag gick och la mig (vid midnatt vilket är ovanligt tidigt för att vara mig) så var det 4,3 grader ute – svinkallt med andra ord! Visserligen skiner solen ute nu men någon värme är det inte precis, så jag slappar och tar det lugnt. Har precis kommit ur duschen efter att ha spenderat förmiddagen i soffan tittandes på film. Tänkte städa lite nu, eller i alla fall dammsuga, och sen blir det nog en promenad med missarnas fd husse. Och sen mer slappandes. Och även lite Sims3 som dök upp i brevlådan i torsdags men som jag inte hunnit ägna mig åt ännu.

Sen ska jag försöka uppdatera angående dejteriet också, hänt lite där och förhoppningsvis kommer det hända mer också… Men mer om det senare.

%d bloggare gillar detta: