Semester

Jaha ja, 30 lediga dagar har jag framför mig. Otäckt! Vad ska jag göra? Hur mycket apati kommer det inte att bli? Första sommaren som singel sedan jag var 20, om man inte räknar sommaren 2005 då jag var halvseparerad från min exman, eller sommaren 2006 då jag halvdejtade en singelpappa (men då hade jag ingen semester så då hade jag inte en massa lediga dagar att fylla med något vettigt).

Men semestervädret lyser med sin frånvaro, igår när jag gick och la mig (vid midnatt vilket är ovanligt tidigt för att vara mig) så var det 4,3 grader ute – svinkallt med andra ord! Visserligen skiner solen ute nu men någon värme är det inte precis, så jag slappar och tar det lugnt. Har precis kommit ur duschen efter att ha spenderat förmiddagen i soffan tittandes på film. Tänkte städa lite nu, eller i alla fall dammsuga, och sen blir det nog en promenad med missarnas fd husse. Och sen mer slappandes. Och även lite Sims3 som dök upp i brevlådan i torsdags men som jag inte hunnit ägna mig åt ännu.

Sen ska jag försöka uppdatera angående dejteriet också, hänt lite där och förhoppningsvis kommer det hända mer också… Men mer om det senare.

  3 Replies to “Semester”

 1. 06 juni 2009, 16:48 at 16:48

  Hoppas du får en mysig semester. Att vädret håller i sig och att du inte är alltför ensam. Du kanske hittar någon att tillbringa semestern med? 😉 Om du inte redan gjort det…

  Önskar dig en mysig nationaldag!
  Kram från Lotta

 2. 07 juni 2009, 11:53 at 11:53

  Ha en underbar semester! Själv måste jag vänta läääänge till på mina veckor (självvalt i och för sig). Har du vägarna förbi Enköping kan du väl höra av dig 🙂
  Stor kram

 3. Mia
  09 juni 2009, 00:40 at 00:40

  Har inte hittat någon än att spendera semestern med, men har några dejter till på gång…får se om det blir något av det hela. Men en mysig semester vill jag ha.

  Mina tidiga veckor var ju inte självvalda tyvärr och visst hade jag kunnat dela upp dem och haft två nu och hoppats på att jag skulle fått ledigt efter alla semestrar, men jag kände att jag ville ha dem i ett svep. Och självklart hör jag av mig om jag beger mig till Enköping.

  Kram på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: