Så var det fredag

Klockan har passerat midnatt och jag sitter pigg i soffan och surfar och tittar på Two and a Half Men. En ledig dag har passerat och jag har en ledig dag till framför mig innan det är dags att jobba hela helgen. Har sex stycken arbetspass framför mig innan det är dags för semester och jag börjar känna pressen av att komma på något att göra. Fyra veckors ledighet måste ju fyllas med något vettigt. Jag antar att jag är välkommen till min styvsyster på Gotland men jag känner att jag vill hitta på något annat också. Antagligen blir det någon resa ensam, något som jag är lite kluven för. Dels tycker jag att det kan bli skönt att vara ensam och dels är jag rädd att jag kommer att känna mig ensam… Nå väl, det blir säkert bra.

Pratade mitt i bloggandet lite med Maria, kände att jag behövde analysera den senaste killen jag dejtade lite. Med dejteriet är det lugnt med för tillfället, faktiskt. Har varit på två dejter, tre om jag räknar med honom, men något med honom gör att jag inte vill räkna med honom med de andra – han var speciell. Men över till de två andra så var ju nummer 1 en lunchdejt med någon som kändes helt fel. Sen är det nummer 2 som jag inte berättat något om, förutom för Maria då. Hur som helst, nummer 2 hade jag mailat en del med och även pratat med i telefon innan vi träffades IRL förra veckan. Allt kändes hur bra som helst, visst det kändes inte som med honom då allt var rätt, men ändå fanns det något jag fastnade för och som kanske kunde ha blivit något mer. Men sen får jag höra, igen, att jag är en toppentrevlig tjej, hur söt och go som helst men inget för honom. Jaha, tänkte jag, igen. Vi har pratat lite mer i telefon sedan dess och även mailat lite, och jag vet ärligt talat inte riktigt vad han vill… Så vi får se hur det hela utvecklar sig. En sak är säker, han var härlig att krama…och pussa lite på. Skäms lite för att berätta det, eftersom det var första gången vi träffades. Det jobbiga är att det har fått mig att längta efter mer närhet. Och jag som tidigare var nöjd med att vara singel, nu vill jag ha närhet, och har tröttnat på singellivet hur skönt det än kan vara.

Nå väl, ska nog lägga mig och läsa lite i boken som jag fick som gåva för att jag lämnade blod idag. Ge lite blod du också, det är brist på det nu och värre lär det bli i sommar. Vid stora operationer kan de gå åt över 100 påsar ibland!

En liten uppmaning var det, nu sängen för mig.

%d bloggare gillar detta: