Lördag

Fredagen sprang förbi snabbt, trots lite att göra och relativt dåligt humör. Eller kanske inte direkt dåligt humör, det var mer att jag var uttråkad och en smula (men bara en smula) ledighetsapatisk och deppig. Funderade på livet, hur det varit och hur jag vill att det ska bli. Fick i alla fall städat idag och sen så kom jag ut på en promenad i solskenet, blev nästan en mil så jag är nöjd. Satt ett tag på en brygga och njöt av solen lite, pratade lite med en trevlig kanotist och tog lite kort med iPhonen. Väl hemma igen så blev det inte en viktväktarmiddag, ska snart ta tag i ätandet igen. Och tränandet för den delen också, men benet mår inte så bra än vilket jag märkte under promenaden.

Idag, lördag, är det dags att jobba igen… Får förhoppningsvis en lugn helg. Men nu dags att sova lite igen.
Utsikt från bryggen där jag pausade lite.

%d bloggare gillar detta: