Ett år har gått

För ett år sedan lämnade mitt lite knytt mig, men egentligen hade knyttet lämnat mig tidigare. Det var bara den tomma hinnsäcken kvar, nu blödde jag ut den med medicinsk hjälp. Missfallet var ett faktum. Mitt lilla knytt ville inte stanna hos mamma.

Jag har någon gång fått kommentaren att det var tur att jag fick missfall eftersom jag inte längre är tillsammans med katternas fd husse, men hur kan det vara tur. Visst, det hade varit tungt att vara ensamstående mor men jag hade klarat det. Jag har också några gånger fått kommentarer som att det var tur att jag och exmannen aldrig lyckades få barn, trots alla tunga år då vi kämpade. Men utan de tunga åren, vem vet, det kanske hade fortfarande varit vi.

Ibland är den ofrivilliga barnlösheten närmare, idag är en sån dag.

Avslutar med en favorit.

  2 Replies to “Ett år har gått”

  1. 23 maj 2009, 09:34 at 09:34

    Hur kan man någonsin kläcka ur sig att det är tur att någon inte fått barn eller tur att någon fått missfall?? Så fruktansvärt är det inte att växa upp med en ensamstående förälder, det vet jag. Hur empatilös är man om man säger en sån sak?! *morrar*

    *kramar om hårt*

  2. Mia
    23 maj 2009, 10:37 at 10:37

    Jag vet, men jag har faktiskt fått liknande kommentarer flera gånger. Och det knäppa är att de personer som kläcker ur sig dessa menar väl. Nå väl, igår hade jag en sorgdag, idag är det dags att se framåt igen. Och i framtiden ser jag fem kvällar på jobbet… Tur att jag trivs där. *kramar*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: