Några dagar sedan

Har inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna, och nu borde jag som vanligt redan ligga och sova. Men jag ska, snart, jag ska bara…

Fast nu skulle jag faktiskt bara skriva några rader för att säga att allt är bra med mig, även om jag är trött och inte riktigt än återfått den energi som fanns för ett par veckor sedan. Ett skäl till detta kan vara att jag känner av allt pollen som snurrar i luften och att jag därför blir slö av allergimedicin.

Har varit dåligt med träning och att äta rätt den senaste tiden, men det ska blir skärpning med det nu. Så det så, jag KAN det här. Måste bara komma ihåg det också. Tog en promenad i fredags, en helt underbar tvåtimmars som bland annat innefattade en sittpaus nere vid sjön. Mycket mysigt och att det dessutom var bra väder skadade inte. Men förutom den promenaden har det varit alldeles för lite motion.

För övrigt så har jag superfina tapeter nu och inredning känns helt plötsligt mycket roligare. En nackdel dock, det kostar pengar. Majlönen kommer bli bra, men för den hade jag försökt komma iväg på någon liten resa så inredningen får vänta.

Nu sängen innan jag fastnar framför något dåligt teveprogram…

%d bloggare gillar detta: