Glad Valborg

Eller vad det nu kan heta. Många ser fram emot en långhelg, men jag har i alla fall två lediga dagar, inte helt fel det heller. Valborg/sista april tillbringas i mitt fall på jobbet fram till klockan 19 och med tanke på stället jag jobbar så blir det nog en hektisk dag. Fast det kan nog vara kul, hoppas jag i alla fall. Många av de gamla rävarna är glada att slippa jobba, och det bådar ju inte gott.

Tröstade mig lite i förskott och beställde en iPhone, har suktat efter en sån länge. Ett perfekt nytt nummer får jag också.

Nu dags för sängen…som vanligt.

  2 Replies to “Glad Valborg”

 1. 30 april 2009, 06:43 at 06:43

  Du får hojta till när du byter nummer då. Och så får jag försöka komma ihåg att man inte kan mms:a till dig då. Jag brukar alltid glömma bort mig och skicka till Irma fast det inte går.

  Hoppas valborg blir en lagom hektisk arbetsdag.

  *kramar*

 2. Mia
  01 maj 2009, 12:34 at 12:34

  Jag ska hojta så fort jag får hem den, jag lovar. Valborg blev inte så farlig, jag slutade i tid som tur var. När jag började vid 10 hade vi inga patienter på kirurgen, men de droppade in så småningom och alkoholdimman låg tät inne på vissa rum. Men kul hade jag i alla fall…

  *kram*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: