Tisdagen snart över

Har klarat mig i genom hela dagen utan några tårar, är faktiskt ganska stolt över mig själv. Försöker att inte låta tankarna vandra till honom, försöker vara positiv. Men det är svårt just nu, livet känns helt plötsligt så förbaskat tråkigt. Inga mail från honom att se fram emot, ingen att längta efter att träffa. *suck* Känner mig så ensam…

Hur som helst, tisdagen har varit ganska bra. Vaknade relativt tidigt och kunde inte somna om, låg och vred och vände mig ett bra tag innan jag slutligen valde att gå upp. Sen slappande i nattlinnet framför teven, tog ut missarna, systermöte på gamla jobbet, samtal med gamla chefen (har sagt upp mig nu!! *hurra*), fika med fd jobbarkompis C

…sen kom jag hem och allt var tråkigt igen. Måste rycka upp mig!!

Saga och Siri

Det var i alla fall trevligt träffa mina gamla jobbarkompisar, saknar ju de flesta av dem. Hela bowlinggänget var där och I fick mina tider så de kan boka in en kväll snart igen. De vet inget om de senaste händelserna och jag tror inte att de tänkte på att jag var dämpad, jag känner mig dämpad i alla fall. De tyckte jag såg glad ut och verkade må bra, tyckte att jag gått ner i vikt (vilket jag suger åt mig). Och egentligen mår jag ju fortfarande bra, om man jämför med hur jag har mått. C fick veta i alla fall, behövde prata kände jag.

Avslutar med en favorit, tycker den är så fin:

%d bloggare gillar detta: