Trött

Sov cirka två-tre timmar i natt innan mobilen ringde och tyckte att det var dags att gå upp. Varit trött på jobbet hela dagen och haft en del att göra, men inte allt för mycket som tur var. Väl hemma från jobbet så gav jag mig ut och cyklade en timme, blev en och en halv mil varav en stor del i motvind. Skönt var det hur som helst att komma ut. …och sen blev det kebab.

Sen tittade jag på Sjukhuset och somnade på soffan, vaknade för tio minuter sedan. Känner mig aningen slutkörd och funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Blev ingen mer tröstätning här, men jag har glass i frysen….och så bullar, Pringles och lite godis – inte bra. Men jag tror inte att det blir något mer i kväll, får ta det på mina lediga dagar, för nu blir det sängen. Måste sova.

Inte så mycket tårar idag, men det känns tungt, så tungt. Livet känns så tråkigt helt plötsligt. Varför skulle det bara finnas intresse från min sida, varför kunde han inte finna den ”rätta känslan” när jag kunde det, varför dög jag inte? Så många frågor men inga svar. Så därför nervärderar jag mig mer…

Fast en glädjande nyhet kan jag komma med, vågen var snäll i morse.

  2 Replies to “Trött”

 1. 14 april 2009, 10:41 at 10:41

  Vad kul att höra från dig. Och trevligt att du finns på nätet igen. Men det skär i hjärtat att läsa om din hjärtesorg. Önskar det fanns något man kunde säga för att lindra men det gör det ju inte. Sorgen finns ju där ändå och gör ont och tar sin tid…
  Har mailat lösen till dig.
  Kramar!

 2. Mia
  14 april 2009, 22:45 at 22:45

  Tack för lösen, nu ska jag läsa ikapp lite. Hjärtesorgen gör ont men går över, det vet jag ju. Känns bara så förbaskat trist. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: