Bra ledighet

Fyra härliga lediga dagar är över, nu väntar fyra tidiga mornar – inte lika kul. Spelar ingen roll hur mycket jag tycker om mitt jobb, att gå upp tidigt är inte kul. Jag är inte skapt för att gå upp tidigt helt enkelt.

Kyckling med bulgur och dragonsås - dagens middag

Kyckling med bulgur och dragonsås.

Men hur som helst, jag tycker jag haft en bra ledighet och jag har faktiskt gjort något vettigt också. Fast visst, jag har sovit för länge och suttit uppe för länge på kvällarna (eller nätterna). Jag har varit social, jag har tränat och jag har hunnit med lite saker här hemma. Inte illa för att vara mig.

Idag har jag varit och vägt mig men jag stannade inte kvar för det var inte den vanliga konsulenten och dagens ersättare verkade rätt tråkig. Ett fint minus, hela ett och ett halvt kilo borta!! Jag glad så klart! Var verkligen duktig förra veckan med tre besök till gymmet och även några promenader. På vägen hem shoppade jag på ICA inför veckan som kommer, är ju duktig och planerar hela veckan i förväg nu. Botaniserade lite i tehyllan och två stycken fick följa med mig hem. Har inte smakat dem ännu dock men det ena luktar riktigt gott. Har lyxat till det lite i kväll och druckit varm choklad med grädde, hade en massa points att bli av med.

Nyheter i min tehylla.

Nyheter i min tehylla.

Dags att packa träningsväskan inför i morgon, ska ju tyvärr upp tidigt så jag får väll försöka pallra mig i säng också.

%d bloggare gillar detta: