Men vad är det med den här våren?

Jag var ju till Prag i början av april, där var det sommarvärme. Och ja, det var ju härligt även om det var lite för varmt då vi sprang. Men efter jag kom hem, typ inget sånt. Bortsett från en eller två dagar då det varit lite varmare så har det inte varit behagligt ute. Idag var det snöyra igen. All denna snö? Vad är den bra för?

Visst, jag tycker vintern är den bästa årstiden. Men det ska vara vinter när det är vinter, inte när det är vår. (Jag älskar mörker och kyla, ju dystrare desto bättre!) Får gärna bli lite varmare nu. Har hört ryktas att det ska bli lite varmare i helgen, och tur är väl det eftersom jag har en picknick i en park inplanerad. Skulle vara skönt att slippa ha vinterjacka på sig!

Lite vår tack!

›› 72/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: