Ur spår – hus, flytta på er!

När man har sett fram emot att springa sin första femma igen och se hur det känns nu, bara för att komma fram till att man nu kommer bo precis på den. Och då menar jag bokstavligen precis på den! 🙂 Nå väl, inte så mycket att göra åt det. Istället får jag se fram emot att flytta in i en nybyggd lägenhet med ett fräscht badrum och kök. Nya löprundor går alltid att hitta.

Idag blev det klart när jag slutar på mitt nuvarande jobb och sedan förra veckan är det klart när jag börjar på mitt nya. Jag tar snart ett nytt steg i mitt liv – jag flyttar ”hem” igen! Inte dit jag är uppvuxen utan där jag bott större delen av mitt liv, eller om jag inte bott där så har jag iallafall jobbat där. Ska bli kul och jag ser fram emot det, samtidigt känns det vemodigt att lämna det här. Men jag vet att det kommer bli bra.

Hur som helst, massor att fixa innan det är flyttdags, som att hitta en flyttfirma till exempel. Och boka flyttstäd för jag tänker inte städa själv. Slänga en del saker, sälja lite möbler. Packa. En massa skoj helt enkelt. Kommer bli en bra sommar.

›› 15/100 #blogg100

 

%d bloggare gillar detta: