En ledig dag

Eftersom jag jobbade nätter i helgen så har jag idag haft en skön ledig dag. Jag sov länge, inte lika länge som jag brukar göra men jag låg och drog mig länge. Jag älskar att ligga och dra mig, önskar jag kunde göra det varje dag.

Sen fortsatte dagen i samma lugna tempo. Jag har tittat på lite dokumentärer, om den finska dopingskandalen och sen om Trumps galna väg till att bli president. Båda mycket intressanta. Jag har städat lite, ett nödvändigt ont. Lyssnat på ljudbok. Sett några avsnitt av Star Trek Next Generation (har tittat klart på Star Trek Voyager och saknar ”min familj”). Virkat lite har jag hunnit med, vilket bara ledde till svordomar då jag bara hittade mina dåliga plastvirknålar igår.

Något jag inte har gjort är att göra en att göra-lista, det har jag skjutit upp i flera dagar. Skjuter upp det ett tag till…

››14/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: