Femte året #blogg100

Det här med bloggandet, ja vad ska jag säga. Det har varit tyst här sedan december och nu är det slutet av februari. Så ska jag fortsätta eller ska jag sluta. På flera sätt skulle det vara skönt att bara lägga ner sidan och strunta i att dela av mig av mitt liv eftersom det ändå inte intresserar särskilt många. Men samtidigt vet jag att jag tycker om att skriva av mig här, oberoende om det är någon som läser eller inte. Så jag fortsätter.

Så därför hoppar jag på #blogg100 i år igen. Som det har sett ut de senaste åren har mitt deltagande alltid slutat med att jag gått i mål efter 100 dagar men efter det har jag nästan tystnat helt. Nu är jag nästan helt tyst innan så jag ser mitt deltagande som ett sätt att komma igång med mitt skrivande igen, och förhoppningsvis så slutar jag inte skriva efter de 100 dagarna är slut denna gång.

Så… Som vanligt kommer mina inlägg vara en blandning av mitt liv, min träning och mina tankar. För att citera ett populärt underhållningsprogram:

Nu köööööör vi!!!

%d bloggare gillar detta: