Jo men visst ser du

Så… Vad hände efter målgång av årets upplaga av #blogg100? Jo, jag slutade blogga. Precis som det varit vid alla andra tillfällen jag varit med alltså. Jag har tänkt många gånger att jag skulle skriva något, men sen har det aldrig blivit av ändå. Jag har mängder av saker att ”berätta” men det har inte blivit av. Nej. Skärpning nu, Maria!

Och nu är klockan mitt i natten och jag borde nog egentligen redan ha legat i sängen men jag måste berätta det viktigaste som hänt sedan senast:

Jag har gjort klart min Svenska klassiker!!! Jag simmade 3 km. Jag sprang 3 mil. Jag åkte 9 mil på skidor. Och till sist, jag cyklade 30 mil!! Galet.

klassiker

Jag och mina fyra medaljer i min fina En svensk klassiker-tröja, precis inkommer efter en löptur (dock utan medaljerna) och alldeles rödmosig i ansiktet! 😀

Jag gjorde det. Jag gjorde en Svensk klassiker. Utmaning avklarad.

 

%d bloggare gillar detta: