Lite semesterplaner trots allt

På tal om gårdagens inlägg om att träna tillsammans så har jag nu lite semesterplaner trots allt. Planen har annars varit att jag inte skulle åka eller göra något speciellt i sommar, förutom en eller två resor ”hem”. Anledningen till detta är att jag sparar pengar till min resa i november när jag åker till New York. Men inga är de planer som kan ändras och nu har min plan att inte göra något ändrats till att åka på ett löparläger. Skrev om det tidigare men då gällde det ett annat läger, men eftersom det blev struligt att komma hem därifrån så har vi nu anmält oss till ett som är lite närmare.

Men så var det ju det här med att träna tillsammans och det jobbiga att vara den långsamma. Nu är det ju inte alls säkert att jag är det, men i mitt huvud är det alltid så. Jag är alltid sämst, mest ur form och med sämst kondition. Ja ja, det ska nog bli bra det där, jag ser i alla fall framemot det. Framför allt eftersom jag gör det med en av mina närmaste vänner från gymnasiet (skäms för att behöva säga men jag tror inte vi har träffats sedan 90-talet….).

Så det kanske är dags att få det där sulorna gjorda och sen damma av mina löparskor igen (eller köpa nya). Just nu är det dock (nästan) bara cykel som gäller eftersom Vätternrundan närmare sig. Och jag SKA runt den där förbaskade pölen, några andra alternativ finns inte. Så det så!

›› 68/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: