Slapparlördag

En grå och trist dag snart till ända. Inte bara vädret som varit grått och trist, så har även jag. Legat i soffan och kollat på program på SVTPlay under en filt, uttråkad. Jag tog mig visserligen till gymmet, men inte där kunde jag uppbåda någon form av glädje. Nå väl, träningen blev åtminstone bra. Och nu? Ja, jag fortsätter med att ligga under min filt och titta på diverse saker på tv/Netflix/SVTPlay. Den enda skillnaden blir att jag nu tänker äta ”feta” ostbågar, den bästa sorten. Tanken var att jag bara skulle köpa popcorn eftersom jag upptäckte att de var slut här hemma….istället blev det förutom ostbågar även två bullar och B&J’s. När jag är på det här humöret ska jag hålla mig långt borta från ICA, det är i alla fall något som är säkert.

››47/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: