Hur ska jag veta vad jag behöver?

Jag kanske tror att jag behöver de där lediga dagarna då jag inte gör något, men ibland undrar jag om det verkligen är så. Jo, min hjärna behöver vila, men ibland blir inte vilan så effektiv som jag skulle behöva. Detta trots att jag inte gör något på de lediga dagarna och kanske är det just det som är problemet. Men hur ska jag då kunna veta vad jag behöver för stunden? Ibland behöver jag verkligen de där dagarna då jag verkligen bara ligger på soffan eller sängen, men ibland så behöver jag något annat. Jag har inte lärt mig än att veta vad det är jag behöver. En helt tom dag eller en dag med någon form av aktiviteter och i så fall, vad för aktivitet och hur mycket av den.

Dag två av ledighet och denna gång har ledigheten inte alls givit mig den återhämtning som jag så väl behöver. Visst, jag har inte varit helt sysslolös eftersom jag igår var på spinning på kvällen och idag var ut och sprang, men ändå… Jag har känt mig apatisk och nedstämd, kan inte riktigt förklara, och känslan har funnits där redan när jag vaknat. Jag har längtat efter något som jag inte vet vad det är. Att må bra kanske.

Hur som helst, på tal om något helt annat. Min dag. Något storkok för att få ihop matlådor har det inte blivit, får bli soppa på jobbet i helgen (till middag blev det hämtmat – sushi). Och löpturen. Vad ska jag säga om den? Senaste gången var inte kroppen med mig, denna gång var inte huvudet med mig. ”Lurade” huvudet med att springa två lyktstolpar och gå en (måste börja springa oftare för att hitta tillbaka till den bra känslan). Sen kom jag in och hamnade på soffan och råkade visst sova ett par timmar. Jaha, ja, men det var ju bra. Eller inte. Min dag avslutades med en fånig film, men ack den var för fånig. Ville se en fånig film och valde därför en med Adam Sandler, Just go with it, jag kan inte rekommendera den.

›› 39/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: