Veckans träning

Igår skrev jag om hur jag tycker om att ligga och dra mig om jag har möjlighet, idag bokar jag in mig på ett tidigt gruppass på gymmet (ett lugnt och skönt ett som jag kört förr men ändå) – jag måste ha blivit knäpp. Eller ja kanske inte, men vanligt för mig är det inte. Jag tränar dessutom helst senare på dagen, men nu har de releaseparty i morgon och kör lite roliga saker runt omkring.

Veckans träning
Tisdag: Styrka + spinning (på egen hand)
Torsdag: Spinning puls
Lördag: Löpning (8 km)
Söndag: Body balance + styrka

Mycket nöjd med att ha kommit igång med träningen igen, men kanske är lite missnöjd med att jag inte kommit igång med löpningen ordentligt än. Och cykling ska vi inte tala om, men snart. Mycket snart.

Men jag går väl och lägger mig då, så jag orkar upp i morgon.

›› 33/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: