På väg mot runners high!

Ibland tar det verkligen emot att komma ut och springa, men när jag väl kommer ut och springa så känns det mycket bättre än vad jag hade kunnat tro. Idag var en sån dag. Jag måste erkänna att jag inte har kommit igång med träningen än och det därför inte är underligt att det tar emot att komma iväg. Sen hade jag idag en hektisk dag på jobbet med fem operationer, visserligen relativt små men även vid små ingrepp är det ju en del att göra. I omklädningsrummet så skrattade en kollega lite åt mig för hon såg att jag verkligen inte ville ut och springa. Och hon hade så rätt.

Men ut kom jag, visserligen efter en liten vila på soffan först. Det blev min vanliga femma och det kändes oväntat bra! Sånt är kul! Med tanke på att jag bara sprungit en gång innan och jag väntade mig minst fem till tuffa turer så blev jag positivt överraskad. Förbättrade tiden från förra veckan med sex minuter. Visst, jag blandade löpning med gång, men jag är på gång.

›› 23/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: