Ännu en vecka över

Helt otroligt, ännu lugnare på jobbet idag! Inga operationer alls idag (vi hade saker vi kunde ha gjort men ej möjlighet att göra det på grund av omständigheter vi inte kunde göra något åt),  så idag jobbade jag lite med ett av mina ansvarsområden. Gjorde så mycket jag kunde och ja, sen blev det soffan precis som igår. Bara att passa på att njuta av att det är lugnt, för man vet att det med största sannolikhet dröjer tills vi har det så här igen. En nackdel är dock att tiden går så långsamt… Nå väl, helgen tog slut till sist och nu längtar jag efter lite lediga dagar! Och nej, jag har inte långhelg som de flesta andra har nu i påsk, jag jobbar några dagar. *buhu* Får tänka på pengarna och att jag ändå inte hade haft något att göra ändå.

Så nu blickar jag fram mot nästa vecka, måste försöka få in lite mer träning.

››20/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: