Jobbhelg

jobbarLördag och jobbhelg. En ovanlig lördag på jobbet eftersom det vanligtvis är mycket att göra dagtid på helgerna. Men idag. En operation och sen inget. Jag undrar om högsäsongen hos oss är på väg att ta slut. (Och så borde jag inte tänka eftersom jag säkert kommer få fullt upp i morgon bara för det.) Inga sportlov längre men snart är det dags för påsklov, och skidorterna har inte stängt än, nej, högsäsongen är INTE över.

Idag spenderade jag lite tid på soffan i personalrummet. Och så gjorde även narkossjuksköterskan och undersköterskan. Vi jobbade hårt, kan man säga. Visst, jag har lite ansvarsområden som kunde fått lite av min tid, men jag visste att mitt ena område kommer de två andra ansvariga jobba med en dag i veckan som kommer. Och det andra väntar jag på lite material från en narkossyrra på dagoperation för att kunna göra något mer med. Eller jag kunde ha skrivit redigerat ett dokument men hallå – soffan behövde också lite av min tid. :O

Nu lite tv och sen sängen. Kommer ju få jobba hårt i morgon eftersom jag jinxade det idag.

›› 19/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: