Jag gör det igen – #blogg100

För fjärde året i rad som väljer jag att hoppa på #blogg100! Kommer bli en utmaning även i år, men så tror jag ju på utmaningar så varför inte.

På tal om utmaningar så åkte jag igår mitt livs första Öppet spår, och det var verkligen en utmaning! Perfekta förhållanden och perfekta skidor, och hade även jag varit perfekt (det vill säga i perfekt form) så hade det nog varit lättare. Jag tackar min envishet/pannben för detta, för igår var det nära att jag bröt. Det var så jobbigt! Höll på hela dagen och var en av de sista att komma i mål. Nu var ju inte en viss tid målet, även om min plan var att komma under 12 timmar, det huvudsakliga målet var att komma i mål. Och det gjorde jag! Men mer om det en annan dag.

Kroppen känns mer pigg idag än vad jag hade väntat mig, men trots detta ska jag släpa denna trötta kropp i morgon. Sen får vi se om jag samlat mina tankar tillräckligt i morgon för att skriva ihop en race report.

›› 1/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: