En lång väg tillbaka

En förbannat lång väg tillbaka och just nu känns det tungt! Jag blir så ledsen när jag tänker på att jag kunde varit någon helt annanstans med min träning. Arg och ledsen förresten. Inte nog med att jag förstört min träning, jag har förstört min kropp också. Eller förstört är väl att ta i men jag har gjort det jobbigare för mig själv genom att gå upp en hel del i vikt. Jag är som sagt duktig att äta när jag mår dåligt. Så inte nog med att konditionen är usel, kläderna sitter som korvskinn också – och det gör ju inte en gladare kan jag berätta…

Ledig dag idag och planen var att åka skidor. Så blev det inte. Min överarm (eller om det är axeln?) värker nästan hela tiden och vid vissa rörelser gör det rejält ont, så idag var jag förnuftig och lät bli. Fast hur förnuftigt det sen var att skotta fram bilen under en massa snö… Hur som helst, inga skidor men en promenad och sen på kvällen en löptur. Åtminstone nöjd med det, löpturen alltså.

%d bloggare gillar detta: