Gott Nytt 2016!

Jo men det kanske är dags att sparka igång de här gamla vraken nu! Pratar om både mig (har hunnit med att fylla 40!) och bloggen. 😉 Sedan augusti har inte ett enda inlägg knåpats ihop, jag har funderat på det (tro mig, det har jag) men det har stannat vid det. Men nu, ett nytt år, kanske dags att ta tag i det.

Har några inlägg som väntar på att bli skrivna, sammanfattning av förra året samt en race report om Lidingöloppet. Men först, något om detta nya år vi befinner oss i – ett årshoroskop! Måste erkänna att jag tycker det är kul att läsa horoskop men lägger inte så mycket vikt vid innehållet, tycker det bara det är underhållande att läsa. Hur som helst, härom dagen ramlade jag över Aftonbladets och tyckte det var ganska bra….så jag måste kommentera några saker som jag enligt horoskopet har framför mig detta år.

Året i korthet

Ett år som är bra, till och med mycket bra, för fysiska förbättringar. Ja men hallå, hur bra låter inte det!? Att tävla sporta, träna och tävla ska inte bara ge mig en starkare kropp utan också bättre självförtroende.

Singelkärlek

Tydligen ska jag inte lockas av romantik under detta år. Men jag kan inleda en kärleksaffär av något slag men det kommer inte leda till något seriöst. :O Jahopp, det lät rätt trist tycker jag. Mot slutet av året kunde det dock ändras men till dess ska jag alltså vara rätt nöjd med att njuta utan några krav på mer. Låter inte alls som jag,  men ska jag träna, sporta och tävla så kanske jag inte orkar med något annat!

Resor och nöjen

Ett stillsamt år med många kvällar hemma i soffan väntar mig, det fortsätter med andra ord precis som mitt liv sett ut de senaste åren. Inget uteliv och inga resor eftersom jag inte är så intresserad. Dock, skriver de, så finns det en specifik lång resa som lockar och i så fall sker den nog i november. Så rätt de har! Det finns en specifik resa som lockar och som kommer bli av. I november! Med lång tolkar jag då inte längden på resan utan avståndet till destinationen och de kilometer som ska avklaras där. Maratonresa på gång. 🙂

Bra att satsa på

Sport och träning, det är inget bra år att sitta still! Jag ska ställa krav på mig själv och helst träna tillsammans med andra. Jag som helst tränar ensam funderar att byta gym eftersom några av mina jobbarkompisar tränar där och tycker jag skulle passa bra där också. Där jag tränar nu trivs jag så vi får se. Att träna tillsammans med andra ska enligt horoskopet göra att kraven gäller hela gruppen, vilket leder till trivsel och inre balans – och dessutom riktigt bra resultat. Hmm, lagsport? Nja, inget för mig, men jag ska visserligen vara med i två stafettlag under året.

Och så ska jag tydligen se upp med andliga rådgivare! Jaha! 😀 Jo men sådana brukar jag inte se till så det är nog ingen fara.

2016 – ska bli spännande att se hur du kommer bli!

%d bloggare gillar detta: