En klassiker

Tittade på En klassiker i kväll, första avsnittet för säsongen som visade hur årets deltagare cyklade Vätternrundan. Roligt att se och peppande, även om just Vätternrundan är den del av Den svenska klassikern som jag minst ser fram emot. Trots detta så ser jag fram emot den….hur jag nu både kan se fram emot den samtidigt som jag inte gör det. Tror hur som helst att det blir den tuffaste delen.

På tal om cykling så är det på lördag dags för min andra Tjejvättern och tror du inte att jag idag börjar känna av min hals. Hoppas jag håller mig frisk! Skulle vara så typiskt om jag blir förkyld nu när jag lyckats hålla mig frisk ända till maran som jag ändå inte fick springa. Nej jag är inte bitter, inte det minsta. Eller jo, mycket.

Hade tänkt cykla efter jobbet idag men eftersom det blåste halv storm här idag så stannade jag inne (och sov på soffan istället). Och eftersom halsen känns som den gör så kanske det är lika bra att det inte blev någon cykeltur.

›› 93/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: