Det kommer fler lopp

På lördag ska min syster springa Stockholm marathon. På lördag skulle jag ha sprungit Stockholm marathon. Vi skulle ha sprungit tillsammans. Och sen kom en fot, en dum fot, som fick en inflammation och mitt marathon – mitt mål – blev inställt.

Jag har varit nere för de här, till och med gråtit på jobbet. Och fått höra att de förstår att jag är ledsen över att jag inte kan springa loppet som planerat, men det kommer ju fler lopp. Jo, jag vet att det kommer fler lopp, men det är det här loppet som jag har tränat för sedan december. Det är det här loppet som har varit mitt mål, min utmaning, som jag har sett fram emot och varit så peppad för. Ja, det kommer fler lopp och ja, det kommer fler Stockholm marathon men det var i år jag skulle ha sprungit tillsammans med min syster. Inte nästa år och inte något annat lopp.

Så när man säger att det kommer fler lopp, då förstår man inte riktigt.

›› 89/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: