Det gick upp och sen gick det ner

IMG_7925

Jag kom ut på en runda idag, även om runda är fel ord att använda eftersom jag cyklade samma väg fram och tillbaka. Jag hade tänkt mig en längre runda (och dessutom en helt annan) men sen så tog motvinden, uppförsbackarna och duggregnet musten ur mig och jag vände. Så det blev en kort tur, men bättre än ingen alls. Det kändes att det var ett tag sedan sist, har ju inte cyklat sedan förra årets Tjejvättern. Jag invigde mina nya cykelskor idag och jag tror nog jag tyckte att det var lättare att klicka i och ur med dessa pedaler och klossar. En fördel med dessa skor är att jag kan ha dem på spinning också.

Skärmavbild 2015-05-22 kl. 23.44.21

Friheten att susa fram på cykeln är underbar, till och med om det går uppför (bara det inte går allt för mycket uppför)! Det kändes verkligen härligt att komma ut och det gjorde inte så mycket att det var mulet, det var bara skönt. Fick mig dock också att sakna löpningen. 🙁 En fördel med cyklingen är dock att man kommer längre och får därför njuta mer av naturen. Och nedförsbackarna, de ljuvliga nedförsbackarna!

Så vad tyckte foten? Den värkte när jag kom in men det gav med sig efter ett par timmar, alltid något, men jag tror att det var lite för mycket belastning än vad som egentligen var bra. Nå väl, det spelar ingen roll för jag ska ut och cykla i morgon också om vädret tillåter. Jag må har ställt in maran men jag tänker inte ställa in Tjejvättern – så det så!

›› 83/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: