Hon är hemma, igen.

Vem? Pärlan så klart. Efter att ha ”bråkat” med henna för att försöka få loss pedalerna (SPD-SL) och byta till ett par vändbara (SPD) så bestämde jag mig för att lämna in henne på service och så fick de hjälpa mig med pedalerna. Visst, kanske onödigt att lämna in henne på service men å andra sidan tyckte butiken där jag köpte henne att jag skulle göra det efter en säsong, så varför inte tänkte jag. Nu är hon alltså hemma igen efter att jag hämtat hem henne en andra gång.

Idag var det riktigt fint väder ute så i en perfekt värld hade jag gått ner på ”stan” och sen cyklat hem men eftersom min fot värkte som f*n så fick jag inse mina begränsningar och ta bilen. Cyklade dock typ 100 meter från butiken till bilen och efter att ha cyklat tantcykel så kändes det en smula ovant. Nu hoppas jag att foten är snäll i morgon och jag kommer ut på en runda, bara 16 dagar kvar till Tjejvättern men det ska nog gå det också…det är ju bara 100 km.

I och med att jag byter pedaler var jag även tvungen att byta cykelskor eftersom mina var anpassade för SPD-SL-klossar så idag har jag övat på att klicka i och ur med dessa, tycker det känns lättare med de nya men jag får se om jag vågar mig på att köra med dem i morgon. Fördelen med vändbara är ju att jag kan använda vanliga skor om jag vill.

›› 82/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: