Nu hoppas vi på bättring, ok?

skitfot

Den ortoped som tidigare trodde att jag hade en inflammation i foten hade jag på sal idag. Han hade dock en annan operation på en annan sal innan så när han tvättade sig för den så passade jag på att berätta honom för att min fot var sämre igen och att jag nog övervägde den där sprutan i alla fall. Hans första fråga var om jag hade sprungit…men det hade jag ju inte. Hur som helst i eftermiddags gav han mig i kortisonspruta i den lilla lilla led som inflammationen sitter i. Och tro mig, det var inte skönt. Inte alls, inte någonstans. För att göra utrymmet större i leden så vred han på foten så jag trodde att jag skulle skrika rakt ut, och själva sprutan fick tårarna att rinna.

Direkt efter kändes det bättre eftersom man blandar kortisonet med lokalbedövning, hade dock ont på lite andra ställen i foten eftersom jag gått och haltat och antagligen snedbelastat foten på något sätt. Hur det känns nu? Jo tack, ganska bra men det beror på att jag tagit Voltaren. Innan jag gjorde det så ville jag bara gråta för att foten värkte så.

Ja ja, nu hoppas vi bara att det blir bättre för nu är jag rejält trött på min fot!

›› 80/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: