Skitfötter!!

Stort, och då menar jag stort (typ hela hälen) skavsår på höger fot. Ont i vänster fot/fotled när jag går och rör på foten. Inte bra, inte bra alls. Skippade gårdagens löptur men idag var jag på träning med mitt stafettlag men skippade dock en hel del övningar för att spara foten. Fortsätter det så här så är helgens långpass i farozonen och om det blir av har jag bestämt att det får bli terränglöpning, bättre än inget tänker jag.

Om inte foten blir bättre/håller så får det bli alternativ träning och jag har bestämt nya pedaler, klossar och skor till min landsvägscykel. Har bestämt mig för att byta mina SPD-SL till SPD för att kunna ha vändbara pedaler. Jag hade för mig att mina skor kunde ha båda sortens klossar men så var det inte så jag tog mitt presentkort på Stadium som jag fick av gamla jobbet för att köpa nya skor. Pedalerna beställde jag från Sportamore. Nu hoppas jag att båda paketen kommer innan helgen.

›› 53/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: