Vecka 19

Ännu en vecka avklarad, de verkligen springer förbi. Ångesten börjar infinna sig över att jag snart ska springa ett marathon men på något underligt vis ser jag även framemot det.

Träningen

Måndag: Vila
Tisdag: Löpning
Onsdag: Styrka
Torsdag: Spinning
Fredag: Löpning
Lördag: Långsam promenad
Söndag: Löpning

Löpningen

Veckans första pass var backintervaller. Igen, var min första tanke eftersom jag ogillar intervaller och speciellt om de är uppför en jäkla backe. Men jag överlevde passet även denna gång. Vid veckans andra pass slog jag till med ett nytt personbästa på fem kilometer, inte illa med tanke på att det var så nära att jag inte kom ut alls. Veckans långpass var på 20 kilometer och jag fick springa i regn, motvind, hagel och sol – ombytligt väder minsann.

Vikten

Mina slutord den förra veckorapporteringen var att jag skulle befinna mig på rätt sida 80-strecket vid nästa vägning. Hmm, jaa, det hände ju inte riktigt eftersom jag moffade i mig lite för mycket mat under helgen. Men jag kämpar vidare mot mitt mål att hamna på 70-talet igen.

 

›› 48/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: