Ytterligare ett långpass avklarat

Nej då, regnet öste inte ner under dagens pass, men visst kom det lite regn. Och hagel. För att inte tala om motvinden i stormstyrka. Där emellan så sken dock solen större delen av tiden och det var nästan lite för varmt. Jag föredrar att det är lite kallare när jag är ute, man kan alltid att ta på sig mer kläder om det är kallt. Sen, i sommar, så kommer det vara för varmt och man kan ju inte ta av sig alla kläder precis.

Dagen pass var på 20 kilometer, så långt trodde jag väl aldrig att jag skulle springa innan syrran kom på idén att vi skulle springa ett marathon. Jag tog ungefär samma runda som jag tog förra veckan men jag ändrade lite så att den skulle bli två kilometer längre. Hade tänkt vända och springa den åt andra hållet för jag tror att den skulle vara lite lättare då, men eftersom mitt lokalsinne inte är det bästa så var jag inte säker om jag skulle springa rätt då. Det har nämligen hänt förr, att jag springer fel när jag byter riktning på en runda.

Kändes bra idag, men visst var det jobbigt ibland. Jag gick lite mer än vad jag hade tänkt men är ändå nöjd. Lite lustigt när den 14:e kilometern känns lättare än den tredje. Jag hade gärna sluppit motvinden men vad kan man göra.

I fredags slog jag till med ett nytt personbästa på fem kilometer och idag var jag nära att slå mitt personbästa på milen. Jag är inte snabb precis, men jag jämför bara med mig och jag blir verkligen glad när jag slår personbästa. Som sagt, idag var jag nära på milen. Min snabbaste mil tidigare var Midnattsloppet 2013, idag var jag 22 sekunder från den tiden. Och då försökte jag ändå ta det lugnt idag så att jag skulle orka med alla 20 kilometer, så då känns det ju rätt bra att vara så nära min bästa mil någonsin.

Men jisses så trött jag blir! Visst, lite kan jag nog skylla på den varma duschen jag tog men inte allt. Blev en liten tupplur på soffan efter maten.

›› 43/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: