Yes, då kör vi!

…eller jag, jag kör! Tio träningsveckor kvar, eller nio och några dagar om man ska vara korrekt. Igår var första gången jag sprang på över en månad och jag hade väntat mig att det skulle vara hur hemskt som helst. Lättnaden när det inte var så tungt som jag hade föreställt mig var enorm. Visst, det gick inte så snabbt, men ändå i den hastighet som jag haft de senaste åren och som jag i år försökt att förbättra. Det kändes långsamt och egentligen är ju det positivt, då har kroppen/hjärnan ”vant” sig vid att det ska gå lite snabbare.

Jag föredrar att springa på kvällen, gärna när det är mörkt ute, men nu när solen går ner senare så vill jag försöka komma ut tidigare. Igår var jag ute och sprang före lunch, vet inte ens när det hände senast. Ganska skönt att springa i solen men jag hade klätt på mig lite för mycket så det var lite för varmt. Kände mig dessutom som Fröken Fluff igår…svullen och fet, försökte bortse från det men det är inte alltid så lätt.

Ja ja, bara att köra på – i morgon är det dags för ännu en löptur.

›› 25/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: