Min nästa utmaning

Jag har ju fastnat för det här med utmaningar – jag tror på att utmana mig själv, åtminstone när det kommer till träning. Visst, utmaningar på andra plan är bra det också men det har inte blivit några. Det vill säga om man inte räknar in att flytta till annan ort där man inte känner några, och knappt aldrig har varit, som en utmaning. Det kan man ju göra men det är inget jag har tänkt på som en utmaning.

Men nu kom jag av mig, träningsutmaningar var det. Min första var Tjurruset, alltså första gången jag sprang det loppet. Min andra var Tjejklassikern som jag gjorde förra året. Och årets är Stockholm marathon (och så slänger jag in ännu en Tjejklassiker som bonus). Tio veckor kvar till det är dags för maran och sen måste jag ju ha en ny utmaning.

Och vad blir det? Jo, jag har bestämt mig för den Svenska klassikern och jag är redan anmäld till tre av de fyra loppen. Jag börjar med Vansbrosimmet i sommar, sen blir det Lidingöloppet och idag anmälde mig till Öppet spår. Jag börjar fundera på om jag förlorat förståndet. 🙂

Öppet spår!

›› 22/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: