Den där ensamheten igen

Ännu en dag i ensamhet, den underbara ensamheten. Om det nu var så att den alltid var underbar, idag har den bara varit tråkig. En tråkig dag helt enkelt. Ibland vill man bara slippa ensamheten och få lite tvåsamhet.

Jag drömde om tvåsamhet i natt, jag tror det är därför som ensamheten har varit så påtaglig idag. Vet inte vem jag drömde om, vet inte var vi var eller vad vi gjorde men jag vaknade i en känsla av lycka….tills jag insåg att det bara var en dröm. Jag har varit ensam länge nu, inte konstigt att man blir lite vemodig ibland.

Och sen spenderades dagen med att titta på skidskytte, städa, tvätta och en promenad. Samtidigt som jag lyssnade på en ljudbok om ett kraschat äktenskap. Ensam.

Nå väl, i morgon är säkert humöret på rätt väg igen.

›› 21/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: