Vecka 12

Eftersom dagens stora höjdpunkt har varit att jag tog en dusch och att jag sen blev helt slut (och inte orkade göra något mer resten av dagen) så fortsätter jag med lite veckorapportering.

Vecka 12 denna gång och det är nu mitten av februari. Denna vecka kändes träningen både motig och rolig, och sen motig igen. Så kan det vara ibland.

Träningen

Måndag: Styrka
Tisdag: Vila
Onsdag: Löpning
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Löpning

Löpningen

Veckans roliga: för första gången sprang jag 5 km på under 35 minuter! Ja, kanske inget att hurra över för de flesta andra men för mig var det stort och något som jag de senaste åren inte varit i närheten av. Veckan avslutades med ett långpass som det tog emot att komma ut på, men så bra det kändes när jag väl gjorde det. En sak bara, jag måste komma ut tidigare på dagen.

Vikten

Inte hänt så mycket med vikten denna vecka, det vill säga när man tittar på den ”officiella” vägningsdagen (måndag), men bortser man från den och ser på veckan lägsta vikt så var det en bra vecka. Varför? Jo, för detta var veckan då jag såg en 7 som första siffra på vågen och det var flera år sedan sist.

›› 16/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: