Vecka 11

Veckan stora plus är helt klart den underbara turen på längdskidor i Vasaloppsspåret! Två mil i underbara förhållanden och perfekta skidor, kan inte bli bättre. Var inte ens trött när jag kom tillbaka till bilen utan bara glad. 🙂

Träningen

Måndag: Styrka
Tisdag: Vila
Onsdag: Löpning
Torsdag: Längdskidor
Fredag: Vila
Lördag: Löpning
Söndag: Vila

Löpningen

Det blev två lugna pass denna vecka, dels för att kroppen var trött (det första) och för att det var isgata (det andra). Kände mig nöjd över onsdagens pass, att jag ändå kom ut trots att kroppen skrek att den var trött. Jag lyssnade (nästan) och tog turen i den takt som den orkade med.

Vikten

Vikten i stort sett oförändrad denna vecka, plus två hekto visserligen men då jag hade en större uppgång tidigare i veckan så är jag mycket nöjd att det inte blev mer. Tänk om jag kunde ta och skärpa till mig med det här nu.

›› 15/100 #blogg100

Post navigation

%d bloggare gillar detta: