Mitt roliga liv

Det blir inget jobbande i helgen. Feber. Värk i hela kroppen. Kliande hals. Tjohej! Eller inte. När jag vaknade i morse, eller nej, vi tar om det. I natt, när jag låg och vred och vände på mig nästan hela natten, så förstod jag att det inte skulle bli något jobb i helgen. Ringde och meddelade de glada nyheterna till jobbet så fort dagpasset gick på. Sen låg jag kvar i sängen och fortsatte med mitt snurrande ända tills bilen hade tinat upp och jag åkte och handlade livsnödvändigheter (läs Pepsi Max, Pringles, kanelgifflar och glass *suck*). Väl hemma igen hamnade jag i soffan och där har jag blivit kvar hela dagen/kvällen, småslumrandes framför teven. Dagens höjdpunkt: Let’s dance. Som jag inte ens tittar på.

Ja, livet är roligt det.

›› 13/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: