Kan vi skrota den här kvällen?

Ärligt, kan vi inte det? Eller valda delar av denna kväll och av dagen som redan har passerat? Vaknade i natt och hade lite ont i halsen, kände inget när klockan ringde så jag gick till jobbet som vanligt. Hade en bra dag på jobbet med ett bra team på salen och bra doktorer, ett stort plus. Men under dagens gång kröp förkylningstecken fram, rinnande näsa och kliande hals. Svidande ögon på det och lyckan är gjord. Eller inte.

Vi hade systermöte efter jobbet som drog ut på tiden, blev kvar två timmar längre än en vanlig dag. Väl hemma så har febern smugit sig på och nu sitter jag här och huttrar och fryser. Nu ska jag dricka upp mitt te och sen krypa i säng, hoppas på att jag mår bra i morgon och att det här bara är en snabbvisit av förkylningssymptom. Jag kommer inte bli populär om jag ringer i morgon och säger att jag inte kan ringa lördag och söndag…. (I morgon är jag som tur ledig.)

›› 12/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: