Träning, träning, träning

Nu när årets upplaga av Tjejvasan är genomförd så ska löpningen komma igång ordentligt. Är det tänkt. Just nu känner jag inte för att träna något alls, jag har hamnat i en träningssvacka. Idag har jag jobbat kväll och jag är inte den som kommer upp tidigt för att träna innan jobbet, istället sitter jag uppe lite för länge och sover sen så länge jag bara kan. Jag älskar att sova på förmiddagarna, det är den stund på dygnet som jag sover allra bäst.

Planen för denna vecka är att få in (minst) två löppass och två pass på gymmet. Passen på gymmet är jag inte sugen på just denna vecka eftersom det är Vasaloppsvecka och därför lite trafikkaos här. Självklart ligger mitt gym på fel sida av stan. Nå väl, jag ska försöka komma dit ändå. Sen tänkte jag se eliten gå i mål så det kommer bli åtminstone en promenad till Vasaloppsmålet, eventuellt två för att se när blåbären går i mål också. Älskar att det händer något här!

Så ser veckan ut, och så ska det bli. Inget mer latande nu.

›› 3/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: