Vecka 7-8

Jaha ja, jag lyckades inte hålla mig ifrån att bli förkyld. Precis vad jag inte ville, att bli sjuk när jag kommit igång ordentligt med träningen. Nu blev det nio dagar utan träning och när jag väl kunde börja träna igen var orken inte som förr. Kondition är verkligen en färskvara.

Förkylningen gjorde även att jag på nolltid tappade fokusen på viktminskningen och genast föll tillbaka i gamla vanor. Detta innebar när jag var sjuk och tyckte synd om mig själv åt en hel del bullar, kanelgifflar och Pringles. Läskigt hur fort det gick att kasta ut nyttighetstänket och bara vara sugen på onyttigheter, för hungrig var jag inte utan det var suget jag föll för. Så mycket ordentlig mat blev det inte.

Träningen

Måndag vecka 7: Längskidor

*uppehåll*

Torsdag vecka 8: Styrka
Fredag vecka 8: Vila
Lördag vecka 8: Längdåkning
Söndag vecka 8: Längdåkning

Löpningen

Ingen löpning alls under dessa två veckor. Visserligen kunde jag ha sprungit helgen vecka 8 men jag valde att åka längdskidor istället, det inte är så långt kvar innan det är dags för Tjejvasan som jag ska åka i år också.

Vikten

Plus vecka 6 och även vecka 7 blev det plus på vågen. På tisdag vecka 8, vilket även var dagen då jag började jobba igen, bestämde jag att det var dags att börja tänka på vad jag stoppade i mig igen så vecka 8 slutade med ett minus. Vikt nu 81,4 kg.

Post navigation

  4 Replies to “Vecka 7-8”

 1. ebba
  01 februari 2015, 14:07 at 14:07

  Hej jag såg att du jobba som op syrra , och vill själv utbilda mig till det men har några frågor hoppas att du kan hjälpa mig att svara skulle uppskatta det jätte mycket

  1 Är det ett stressigt jobb?

  2 Hur mycket kan jag räkna med att tjäna ,alstå ingångslönen efter skatt.
  anser du att det är en bra eller dålig lön i relation med din utbildning och arbetet du utför ´.

  skulle uppskatta om du svarar.
  tack i förhand

  • Mia
   01 februari 2015, 16:26 at 16:26

   Försökte skicka ett mail till dig men det krånglade med din mailadress så det verkade inte som det gick iväg.

 2. ebba
  03 februari 2015, 15:45 at 15:45

  Hej

  förlåt mig ,den är inaktiverat/funkar inte . skriv till mig på den som jag skriv in , återigen tack .Jag uppskattar det till tusen! tack i fröhand /Ebba

 3. ebba
  03 februari 2015, 15:45 at 15:45

  förhand*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: