Vecka 7-8

Jaha ja, jag lyckades inte hålla mig ifrån att bli förkyld. Precis vad jag inte ville, att bli sjuk när jag kommit igång ordentligt med träningen. Nu blev det nio dagar utan träning och när jag väl kunde börja träna igen var orken inte som förr. Kondition är verkligen en färskvara.

Förkylningen gjorde även att jag på nolltid tappade fokusen på viktminskningen och genast föll tillbaka i gamla vanor. Detta innebar när jag var sjuk och tyckte synd om mig själv åt en hel del bullar, kanelgifflar och Pringles. Läskigt hur fort det gick att kasta ut nyttighetstänket och bara vara sugen på onyttigheter, för hungrig var jag inte utan det var suget jag föll för. Så mycket ordentlig mat blev det inte.

Träningen

Måndag vecka 7: Längskidor

*uppehåll*

Torsdag vecka 8: Styrka
Fredag vecka 8: Vila
Lördag vecka 8: Längdåkning
Söndag vecka 8: Längdåkning

Löpningen

Ingen löpning alls under dessa två veckor. Visserligen kunde jag ha sprungit helgen vecka 8 men jag valde att åka längdskidor istället, det inte är så långt kvar innan det är dags för Tjejvasan som jag ska åka i år också.

Vikten

Plus vecka 6 och även vecka 7 blev det plus på vågen. På tisdag vecka 8, vilket även var dagen då jag började jobba igen, bestämde jag att det var dags att börja tänka på vad jag stoppade i mig igen så vecka 8 slutade med ett minus. Vikt nu 81,4 kg.

Post navigation

%d bloggare gillar detta: