Vecka 5

Andra veckan med helgdagar, denna gång nyår. Nyårsafton spenderades hemma med lite gott att äta, ok då, ganska mycket gott att äta. Men nyårsafton innebar också att jag var ute och sprang. Tre dagars vila avslutade veckan, varav söndagen spenderades på Selma Spa. Avkoppling de luxe. 🙂

Träningen

Måndag: Löpning
Tisdag: Styrka
Onsdag: Löpning *nyårsafton*
Torsdag: Styrka
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Löpningen

Endast två pass denna vecka, det tredje och lite tuffare passet blev inte av. Först för att det var isgata ute och sen för att löpbanden var upptagna på Selma Spa. Är ändå nöjd med de två pass jag faktiskt genomförde, det känns som det går framåt.

Vikten

Denna vecka stod vikten still men jag är nöjd med det! Nya tag nu när helgerna är förbi.

%d bloggare gillar detta: