Vecka 2

Ännu en vecka har sprungit förbi, tiden går så snabbt så jag hinner knappt blinka innan en vecka är förbi. Veckan har varit bra, förutom att jag halkade omkull på vägen hem från jobbet en dag och har sedan dess ont i en handled. Det har börjat bli bättre så jag hoppas att jag inte ska ha ont så länge till. …och så har jag hunnit med att fylla år också och jag frågade mig idag hur jag har kunnat bli 39 år! Precis som veckorna så springer åren förbi.

Träningen

Måndag: Löpning
Tisdag: Styrka
Onsdag: Vila
Torsdag: Vila
Fredag: Styrka
Lördag: Löpning
Söndag: Promenad

Löpningen

Ett pass mindre än vad jag hade tänkt,  meningen var att jag skulle sprungit på onsdagen men då värkte min hand så mycket så jag hoppade över det. På lördagens pass fick jag springa hela 15 minuter, det tar sig, och det kändes riktigt bra! Trots längre intervall lyckades jag hålla det högre tempo som jag haft på mina andra pass. Mycket nöjd över detta. Och eftersom min viktcoach tycker att jag måste bli bättre på att peppa mig själv – fan vad jag är bra!

Vikten

På fredagen var jag på nya kroppsmätning, det visade sig att jag visserligen gått ner i vikt men att jag minskat i muskler och ökat i fett. Och så vill jag ju inte ha det. Min viktcoachs råd var att äta lite mer kolhydrater eftersom jag inte fått i mig den mängd som jag blivit rekommenderad. Att jag ökat i fett kunde också bero på att jag inte har fått i mig tillräckligt med vätska eller en kombination av de båda. Mitt jobb gör ju att jag har svårt att dricka så mycket under dagen eftersom det är svårt eller egentligen omöjligt (hur man nu väljer att se på saken) för mig att gå på toaletten när jag står sterilklädd. På protesoperationer får dessutom ingen gå ut eller in ur salen under pågående operation.

Nog pratat om det. Veckans minus blev 1,2 kg.

%d bloggare gillar detta: