Dags att för ett nytt nystan…eller ibland så händer det

Jodå, ibland händer det

Den har legat vilande ett tag, min virkning. Men egentligen är det kanske fel uttryck att säga att den varit vilande för jag har inte virkat på flera år. Fast jo, jag påbörjade detta projekt för några månader sedan och det har ju legat i lådan ett tag. Hur som helst, förutom mitt projekt att genomföra Tjejklassikern under detta år så bestämde jag mig också för att lära mig virka (eller sticka) igen. Eller lära mig virka ordentligt. Projektet på bilden ovan är på väg att bli en sjal, om den kommer slutföras vet man aldrig för jag är inte känd för att slutföra handarbetesprojekt. I kväll har jag suttit i soffan med Drop Dead Diva på datorn och virkat i några timmar.

Och någon cykling blev det inte idag. Mina stackars skavsår och jag tog mig till ICA idag och låt mig säga så här, det var verkligen ingen trevlig upplevelse.

›› 62/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: