Lite tjatigt men…

…mina fötter, mina skavsår, gör mig helt förstörd och jag har ont i både fötter och ben. Jag har jobbat kväll och föreslog för mina kollegor att vi kunde hugga av mina hälar, men de nappade inte på det. Konstigt.

Förutom att skavsåren gör ont så kliar och sticks det, gör till och med ont då jag bara har strumpor på mig. Det på vänsterfoten har dessutom vätskat ner alla skor jag har haft på mig idag, även mina träskor på jobbet då inget tryckte mot själva såret mer än mina (vanliga) strumpor. Plåstrade om fötterna i morse och fick plåstra om dem på jobbet igen för att kunna ta på mig skor när jag slutade jobba.

Tror inte jag kommer ut och cykla i morgon för jag tror det kommer vara alldeles för smärtsamt att ha cykelskorna på mig. Avskyr skavsår.

Avslutar detta gnällinlägg med att det är mycket skönt att nu ha fötter och ben i högläge.

›› 61/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: