Nu lägger vi ner den här dagen

Idag har det varit en sådan där dag som man bara vill lägga bakom sig och glömma att den ens existerade, detta trots att den egentligen inte har varit så dålig men den var lång. Jag kom hem helt slut och med en sprängande huvudvärk som inte velat ge med sig under kvällen. Det enda positiva är att det bara är en jobbdag kvar och sen har jag hela fyra lediga dagar, det vill säga att jag är ledig hela påsken och jag har låååånghelg nästan som alla andra. Och det, mina vänner, händer inte ofta eftersom jag nästan alltid jobbar som vanligt trots att alla andra har långhelger.

Hur som helst, roade mig nyss med att surfa in på Last.fm och sedan 14:e juli 2009 har jag skrobblat 15710 låtar (nollställde räknaren 2009 vilket jag ångrar lite idag). Den låt som jag lyssnat flest gånger på är Gravity med Sara Bareilles och den artist/grupp jag lyssnat mest på är Erasure. Så nu vet ni det.

›› 47/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: