Påskmåsten

Skärtorsdagskväll på jobbet avklarad och till skillnad från måndagens lugna tempo, då vi inte gjorde något på hela kvällen, så tog vi i kvällsgänget idag över en stökig avdelning. Allt var som vanligt igen, som tur var så lugnade det ner sig så småningom. Vet förresten inte hur många gånger jag idag har hört att det var kirurgernas högtidsdag – skärtorsdag. Funny, not so much.

Nu väntar fyra lediga dagar och jag suckar redan över alla måsten som jag helst av allt skulle vilja glömma. Och visst, många av dem skulle jag ju kunna glömma men det skulle bara innebära att jag skjuter de framför mig eftersom de ändå måste göras någon gång. Så vad är det då för måsten? Bland annat de vanliga, städning och lite tvätt, dags att stor-/vårstäda kök och vardagsrum. Och sen förstås träning av olika slag. Sedan har jag ju en storasyster som mer eller mindre kräver att jag måste komma och hälsa på i påsk. Dessa måsten, åtminstone ett måste jag väll göra antar jag men helst skulle jag bara vilja vara hemma i lägenheten och inte göra något, bara ligga på soffan eller sitta upp med datorn i knät. Kanske bada, läsa en bok och äta smågodis.

Ja ja, vi får se hur det blir med alla påskmåsten, men ett bad och smågodis måste ju ändå bli av.

›› 48/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: