Sjukdom och ensamheten

Den här ensamheten som jag i oftast tycker är ganska tröstande och som jag kan svepa om mig som en värmande filt, den är inte alltid lika rolig. Speciellt inte om man är sjuk och man har slut på Pepsi Max. Eller om man är sjuk, punkt slut. Ingen som kommer och smeker en över pannan och sen hämtar vatten (helst Pepsi Max). Ingen som tvingar en i säng när man suttit/legat i soffan alldeles för länge. Ingen som stoppar om en när man kryper ner i sängen igen.

Så sjukdom och ensamhet går inte hand i hand. Men om nu någon var här och gjorde hälften av de där sakerna så skulle jag säkert bli irriterad ändå. Förutom på just biten med att personen i fråga skulle ha köpt hem mer Pepsi Max åt mig, den biten skulle jag inte kunna vara irriterad på.

›› 25/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: