Snart med nya ögon

När jag fyllde 30 så fick jag pengar av pappa och styvmor för att ha råd att köpa nya glasögon. Hittade ett perfekt par som jag hade ett par år, och sen gick de sönder. Jag köpte i alla hast ett par glasögon på nätet som jag sen aldrig riktigt var nöjd med, men de var vad jag hade råd med för stunden. Och jag tänkte ofta att jag verkligen måste byta, men tiden gick och jag har nu haft dem i snart tre år. De sitter dåligt, nej de sitter faktiskt uruselt. Idag var jag äntligen på synkontroll och väntar nu äntligen på mina nya glasögon. Känner på mig att det ska bli en lång väntan. Men så jobbigt det är att hitta nya bågar när man är van att se sig själv i de gamla.

Min syn har inte förändrats sedan jag var 30, alltid något men ack så skönt det vore att slippa glasögon och linser. Men jag är inte redo för att göra någon operation så det är bara att acceptera att synen är som den är…och jag ser verkligen inget utan glasögon.

›› 18/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: